TARRAT

Suunnittelemme ja toteutamme monenlaisia tarroja esimerkiksi koneisiin, ajoneuvoihin sekä yritysten, yhteisöjen ja yksityisten henkilöiden käyttöön. Valmistamme sekä yksittäisiä tarroja sekä suuria sarjoja siirtokirjaimin ja tulostintekniikalla. Käytössämme
olevat tarramateriaalit mm. Avery, Mactac, Hexis ja 3M.

SISUSTUSTARRAT JA TEKSTIT

Tarrat tehdään tarraleikkurilla tai suurkuvatulostimella, kuvasta ja sen yksityiskohdista riippuen. Kuvavaihtoehtoja on kymmeniätuhansia ja värivaihtoehtoja yli 50. Tarran koko ja väritys suunnitellaan asiakkaan omien mieltymysten mukaan.

Sisustustarrat ovat helppo ja nopea tapa saada uutta ilmettä kotiin, työpaikalle tai vaikkapa toimistoon. Sisustustarroja voi liimata useimmille kodin pinnoille, esimerkiksi seinälle, kodinkoneisiin ja peileihin. Parhaiten tarrat pysyvät puhtaassa maalatussa tai maalamattomassa pinnassa. Sisustustarroilla voi esimerkiksi koristella vanhan tai kuluneen kaapinoven tai lipaston.

Tarrat tehdään tarraleikkurilla tai suurkuvatulostimella, kuvasta ja sen yksityiskohdista riippuen. Kuvavaihtoehtoja on kymmeniätuhansia ja värivaihtoehtoja yli 50. Tarran koko ja väritys suunnitellaan asiakkaan omien mieltymysten mukaan. Teemme tarroja myös asiakkaiden omista kuvista. Erilaiset tarratekstit, logotarrat ja kuviot on helppo asentaa siirtokalvon avulla erilaisille pinnoille.    

       

HIEKKAPUHALLUSKALVOT

Hiekkapuhalluskalvoa voidaan asentaa näköesteeksi esimerkiksi ikkunaan tai ovenlasiin, jos halutaan esimerkiksi lisätä yksityisyyttä. Hiekkapuhalluskalvoilla on myös mahdollista tehdä yksityiskohtaisia ja näyttäviä sisustustarroja esimerkiksi saunan tai parvekkeen oveen, sekä erilaisille lasi- ja peilipinnoille. 

 

VAROITUS-, HUOMIO- JA OPASTETARRAT, TAKALASITARRAT

Valmistamme tarrat tarpeen mukaan sisä- ja ulkokäyttöön.


SUURKUVATULOSTEET

Suurkuvatulostimella voidaan tulostaa neliväristä kuvaa ja kuviota suoraan erilaisille rullamateriaaleille, kuten esimerkiksi PVC-banderollikankaat, tarrat, paperit, reikämateriaalit ja tarkoitukseen sopivat tapetit.. Tulosteet ovat säänkestäviä, ja saatavilla on erilaisia jälkikäsittelyvaihtoehtoja. Käytössämme on 4-väritulostin, jonka suurin tulostustarkkuus on 1440 dpi. Maksimitulostuskorkeus ilman liitoksia on materiaalista riippuen noin 1550mm. Tätä suuremmissa tulosteissa tehdään yksi tai useampi liitos tarvittaessa.   

  

Etusivulle